Echipa lui Istvan Kovacs arbitreaza cel mai important meci din optimile Champions League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 21, 2023
Istvan Kovacs (Foto: UEFA/FRF)

Prima manșă a partidei de gală din optimile de finală ale UEFA Champions League, dintre FC Liverpool și Real Madrid, a fost încredințată de către forul continental unei brigăzi de arbitri din România.

La centru se va afla Istvan Kovacs, care va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati și Marco Guida (ambii din Italia).

Brigada de arbitri va fi supervizată de către Hugh Dallas (Scoția), iar delegat de joc din partea UEFA va fi Nils Fisketjonn (Norvegia).

Partida dintre FC Liverpool și Real Madrid, echipe care au cucerit trofeul UEFA Champions League în ultimii 5 ani, va avea loc marți, 21 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield din Liverpool.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!