Doua romance vor oficia la Campionatul European Under 17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 05, 2018

Roxana Berceanu va îndeplini rolul de delegat UEFA în cadrul Campionatului European Under 17 dedicat fotbalului feminin, care se va disputa în perioada 9-22 mai în Lituania.

Aceasta va fi prezentă în faza grupelor, care se va desfășura între 7-16 mai, alături de alte două delegate UEFA, din Bulgaria și Cehia. 

Roxana Berceanu (foto stanga) este reprezentantă a departamentului internațional al Federației Române de Fotbal și specialist în transferuri internaționale de jucători profesioniști și amatori.

Cealaltă reprezentantă a României este Irina Mirț (foto dreapta), care va fi observator în cadrul turneului, alături de alte trei delegate din țări diferite. Irina a arbitrat în perioada 2001-2013 în competițiile UEFA și FIFA, printre care finala Campionatului Mondial de fotbalul feminin în 2003, finala Cupei UEFA la feminin din 2004 și finala Campionatului European Under 19 la masculin din 2006. 

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!