Doi arbitri români de futsal, la un derby pentru Campionatul European

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 04, 2021
Vlad Ciobanu (centru) împreună cu Bogdan Hanceariuc (dreapta), la un meci internațional

Arbitrii internaționali de futsal Vlad Ciobanu (Iași) și Daniel Decă (Brăila) au fost delegați de UEFA să conducă derby-ul grupei a V-a din preliminariile Campionatului European, competiție care se va desfășura anul viitor, în Olanda. 

Meciul Ungaria – Kazakshtan se va disputa marți, 6 aprilie, de la ora 16.00. La jocul de la Budapesta cel de-al treilea oficial și cronometrorul vor fi din țara gazdă (Norbert Szilagyi, respectiv Gabor Kovacs). 

Înaintea disputării penultimei etape, situația în grupa a V-a se prezintă astfel:  

 

 

MJ 

GM 

GP 

Kazakshtan 

16 

Ungaria 

14 

Belarus 

13 

Israel 

10 

 

De la reluarea competițiilor internaționale, întrerupte din cauza pandemiei, Vlad  Ciobanu a fost delegat de UEFA la alte două meciuri contând pentru preliminariile Campionatului European de futsal 2022: Israel – Cipru (baraj pentru calificarea în grupe) și Rusia – Franța. De asemenea, a făcut parte din brigada care a condus meciul dintre România și Bosnia, fiind al treilea oficial. 

La sfârșitul lunii martie, Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc, al doilea arbitru internațional ieșean, au condus finala Cupei României, meci disputat la Odorheiu Secuiesc, între echipele Imperial Miercurea Ciuc și FK Odorheiu Secuiesc și încheiat cu victoria ciucanilor, scor 6-3 (4-2). 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!