Delegat din România la un joc din „sferturile” Ligii Campionilor – feminin

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 22, 2017

Roxana-Berceanu_frf_600x400România va avea un reprezentant în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin.

Roxana Berceanu va îndeplini rolul de delegat UEFA la partida FC Bayern Munchen – PSG, din 23 martie. Delegat UEFA din anul 2011, Roxana Berceanu este reprezentantă a departamentului internațional al Federației Române de Fotbal și specialist în transferuri internaționale de jucători profesioniști și amatori.

În această fază a competiției s-a calificat și Fortuna Hjørring, club la care evoluează Florentina Olar, căpitanul echipei naționale de fotbal feminin a României. Adversară va fi Manchester City, echipa pentru care joacă Carli Lloyd, campioană mondială cu Statele Unite ale Americii.

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!