DECLARATIA LUI KYROS VASSARAS DUPA REVENIREA ÎN COMISIA DE ARBITRI A UEFA

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 12, 2015

Începând cu iulie 2015, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România face din nou parte din comisia care se ocupă de dezvoltarea arbitrajului la nivel european

Kyros Vassaras(foto), 49 de ani, s-a aflat în Comisia de Arbitri a UEFA de la finalul carierei sale de ”central”, 2009, până anul trecut. ”UEFA a continuat să mă susțină, iar cea mai bună dovadă o reprezintă faptul că, până la revenire, poziția mea nu a fost ocupată de altcineva. În plus, am devenit Senior Instructor al programului CORE (Centre of Refereeing Excellence) de pregătire a arbitrilor din Europa”, a precizat președintele CCA. 
”Mă bucură faptul că revenirea mea în comisie a fost susținută atât de Federația Română de Fotbal, cât și de Federația Greacă prin propunerea mea de către ambele. Principalul scop al fiecărui membru în parte și al întregii comisii este dezvoltarea a arbitrajului în Europa și creșterea nivelului arbitrajelor. Aș remarca faptul că, în ultimii doi ani, arbitrii români au participat la competiții importante și turnee finale la nivel mondial. Rezultat al bunei cooperări între Comisia Centrală și arbitri și al susținerii de care au benficiat din partea FRF”, a mai punctat Kyros Vassaras.
Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!