Dan Monea, instructor la cursurile UEFA Core

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 19, 2019

Fost arbitru, actual observator de arbitri la Liga 2 și preparatorul fizic al loturile de arbitri din Liga 1, Liga 2 și Liga 3, Dan Monea, a fost prezent în calitatea de instructor la Cursul introductiv UEFA Core din perioada 2 -11 aprilie, care s-a desfășurat la Nyon.

Monea a îndeplinit rolul de antrenor principal la acest proiect, la care au fost invitați să participe arbitrii care pot deveni oficiali de joc pe lista FIFA în cel mai scurt timp.

La cursuri au participat arbitrii din Austria, Belarus, Macedonia, Islanda, Kazahstan, Scoția și Țara Galilor.

Arbitrii au fost testați fizic, tehnic și mental de către antrenorii desemnați de UEFA, iar următorul curs al acestui proiect va avea loc în luna septembrie, pentru compararea rezultatelor obținute la interval de șase luni de zile.

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!