Cristian Balaj: „Vom suferi daca nu crestem credibilitatea arbitrilor”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 30, 2015

Balaj_DolceSport_600x312

Cristi Balaj știe unde se greșește cel mai mult în fotbalul din România. Se discută prea mult despre arbitraj și se pierd elementele principale, este de părere centralul.

Nicio etapă din Liga I nu scapa fara cel putin un scandal legat de arbitraj. Presiunea și discuțiile din jurul acestui aspect afectează mult fotbalul românesc, cred arbitrii romani

„Atat timp cat nu vom creste credibilitatea arbitrilor, atat timp cat impreuna nu vom face tot posibilul sa avem cat mai multi arbitri pentru a avea o arie de selectie corespunzatoare, vom suferi”, a spus Cristi Balaj pentru Dolce Sport.

Balaj este de părere că nivelul arbitrajului românesc a crescut în ultima perioadă

„Eu zic ca se vad si rezultatele, chiar daca este foarte greu sa acceptam, indiferent cate greseli am face,  mai putine sau mai multe, ele vor fi de fiecare data mediatizare”, a mai spus Balaj. 

Sursa: Dolce Sport

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!