Cristi Balaj a reusit sa reduca actele de indisciplina din campionatul judetean. Un model de urmat

Postat de Ionut BorcanUn comentariuapr. 06, 2014

Cristi Balaj_AJFMM_gsp

Cristi Balaj (foto: gsp.ro) a dezvaluit celor de la Gazeta Sporturilor cum a reusit sa reduca numarul actelor de indisciplina in campionatul judetean, de cand este presedinte al AJF Maramures. Un model interesant, care ar putea fi urmat si de altii. 

„Problema numărul unu cu care m-am confruntat a fost disciplina şi am redus considerabil actele de disciplină! Cu pînă la 50 la sută! Nu premiem performanţa, premiem doar fair-play-ul! […] În timp ce, echipele care cîştigă campionatele primesc doar o diplomă şi-o cupă, echipele se luptă acum să nu ia cartonaşe, să nu fie violenţe şi să se comporte cît mai civilizat. Pe lîngă dorinţa de a participa este şi dorinţa de a cîştiga aceste premii fair – play”, a povestit arbitrul FIFA pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi aici ce a mai spus Cristi Balaj.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!