Consfătuirea arbitrilor și observatorilor de arbitri arădeni

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 13, 2022

Joi, 10 martie 2022, la sala festivă a Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, din Arad, s-a desfășurat „Consfătuirea arbitrilor și observatorilor de arbitri” din cadrul CJA Arad, premergătoare reluării campionatelor organizate de Asociația Județeană de Fotbal.

Cu o participare numeroasă, pentru prima dată fizic după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, consfătuirea s-a derulat în cele mai bune condiții. Pe lângă temele susținute de lectorii din cadrul comisiei, au fost prezentate si materiale audio – video puse la dispoziție de CCA pentru perfecționarea continuă a corpului de arbitri.

Pe lângă temele din legile jocului de fotbal și ultimele modificări ale acestora, participanții au vizionat și analizat faze din meciuri desfășurate la nivel european.

De asemenea, Comisia Județeană a Arbitrilor Arad a ținut să premieze și în mod fizic laureații anului 2021, președintele Casian Băla înmânând în mod festiv plachetele și diplomele special create pentru această ocazie. Cel mai bun arbitru a fost desemnat Alin Deac, iar cel mai bun arbitru asistent – Zoltan Nagy.

Tot cu această ocazie, au fost nominalizați și prezentați în fața echipei arbitrilor de fotbal arădeni absolvenții cursurilor Școlii de Arbitri organizate în 2021, care au primit cu această ocazie carnetul de arbitru și adeverința care atestă această calitate.

Sursa: CJA ARAD

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!