„Confesiunea lui Alexandru Deaconu”, într-un interviu de colecție acordat Playsport

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 18, 2022

Alexandru Deaconu așa cum puțini îl cunosc… Gabriel Berceanu a realizat pentru Playsport un interviu de colecție cu fostul arbitru internațional, reușind să îl facă să povestească lucruri pe care foarte puțini le știu despre el.

„La 50 de ani împliniți în martie, Alexandru Deaconu e unul din puținele personaje cu adevărat fascinante din fotbalul nostru. Și puțini știu asta. A jucat fotbal la juniori, a trecut spre arbitraj, iar pe când oficia în Liga 3 s-a angajat la Philip Morris. A avansat, în paralel, până la arbitru FIFA în 2005 și Corporate Affairs Manager la gigantul din piața de business! A fost apoi președinte, acum vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din România. E și instructor UEFA pentru arbitraj, observator de partide de poveste în Europa și, în prezent, liderul proiectului VAR în România.

Pentru cei foarte tineri: Alexandru Deaconu înseamnă și cazul Bricheta și medalia lui Băsescu. Dați search pe Google pentru ambalajele sclipitoare. Ce nu veți găsi acolo însă se deschide azi, aici, în interviul exclusiv Playsport: o confesiune în premieră, profundă, despre o lume aparte a arbitrilor și povestea unuia special dintre ei.

Atenție! Nu urmează un text scurt. Nici nu avea cum, de la fotbal la business și încheind în Taina Spovedaniei.”, scrie Gabriel Berceanu.

Click aici pentru interviu.

Sursa: Playsport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!