CONCURS PENTRU POSTURILE DE OBSERVATORI DE JOC / CONDITIILE IMPUSE DE FRF

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiul. 24, 2014

frfFederația Română de Fotbal organizează înscrieri pentru ocuparea posturilor de observatori de joc

 

De astăzi, 23 iulie 2014, începe perioada de înscriere pentru cei care își doresc să devină observatori de joc la Liga 2, Liga 3 și Campionatele Naționale de Juniori A și B. Perioada de înscriere se încheie pe 4 august 2014. 

 

Regulament privind organizarea testării candidaților pentru  posturile de observatori de joc – sezonul competițional 2014/2015

1.      Federația Română de Fotbal scoate la concurs 100 de posturi de observatori de joc pentru sezonul competițional 2014-2015, la nivel de Liga 2, Liga 3 și Campionatele Naționale de Juniori A și B.

2.      Candidații eligibili potrivit art. 64, a2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice (“Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători internaţionali, divizionari, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”) se pot înscrie la concurs în perioada 23 iulie – 4 august 2014, la sediul Federației Române de Fotbal sau la sediul AJF-urilor/AMFB din zona de reședință.

3.      Înscrierea la concurs se face printr-o cerere semnată, însoțită de cazierul judiciar și adeverință medicală. Pentru candidații care se înscriu la sediul AJF-urilor/AMFB, aceste instituții vor trimite prin fax sau e-mail cererea de înscriere înregistrată a candidatului, însoțită de cazierul judiciar și adeverința medicală.

4.      Testarea candidaților are loc în data de 7 august 2014, la sediul Federației Române de Fotbal, în Sala “Nicolae Dobrin”, de la ora 13.00.

5.      Testul în sistem grilă conține 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns. Cele 30 de întrebări sunt împărțite în trei secțiuni, după cum urmează: întrebările 1-10 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, întrebările 11-20 din Regulamentul Disciplinar și întrebările 21-30 din Legea 4 /2008 completată cu Legea 10/2012.

6.      Menționăm că variantele Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și Regulamentului disciplinar utilizate sunt cele de ultimă oră, aprobate de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din 11 iulie 2014 și disponibile pe frf.ro

7.      În data de 7 august, înaintea examinării candidaților și de față cu aceștia, Comisia de Examinare care va fi desemnată de Federația Română de Fotbal va extrage o variantă de test din cele trei propuse și sigilate în prealabil.

8.      Posturile de observatori de joc vor fi ocupate de primii 100 de candidați ca număr de puncte obținute la testul grilă, dar cu condiția obținerii a minimum 21 de puncte la testare.

9.      Rezultatele testării vor fi publicate pe frf.ro.

 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!