Concurs pentru cei care vor sa devina observatori LPF / Lista candidatilor

Postat de Ionut BorcanNici un comentariufeb. 01, 2014

sigla-LPFLiga Profesionista de Fotbal a anuntat numele celor care au fost admisi la concursul pentru observatori de joc – Liga 1. Pentru cele 27 de locuri disponibile vor concura 41 de candidati.

Conform site-ului LPF, “Examinarea consta in sustinerea unei probe scrise, tip grila, si va avea loc in data de 03 februarie 2014, ora 10.30, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din Bucuresti, Str. Dr. Alexandru Vitzu Nr. 2A, Sector 5. Afisarea rezultatelor se va face in data de 03 februarie 2014 incepand cu ora 16.30.” 

“Pentru corpul de observatori rezultat se va asigura o delegare la 3 etape, cu conditia sa fie ocupate toate cele 27 de locuri scoase la concurs.”, se mai precizeaza pe acelasi site. 

Conform Mediafax, “Corpul de observatori format din 37 de persoane din prima parte a campionatului a fost revocat în cadrul Adunării Generale extraordinare din 20 ianuarie la solicitarea noului preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu.”

 

                                   LISTA CANDIDATILOR PENTRU

        CORPUL DE OBSERVATORI FEDERALI DE JOC DE NIVEL A

 

Nr. crt. Nume si prenume candidat Rezultat concurs dosare
1 Marius Cheregi admis
2 Mozacu Ciprian admis
3 Craiu Ion admis
4 Viorel Ilinca admis
5 Movila Lica admis
6 Chihaia Romulus admis
7 Cazan Paul admis
8 Sulea Ioan Valer admis
9 Vamanu Vasile admis
10 Nicolaescu Florin respins
11 Alexandru Eduard admis
12 Nedelescu Gheorghe respins
13 Marcu Dumitru admis
14 Batranu Florin Cornelas Ionel admis
15 Nemteanu Iuliuss admis
16 Vasile Marcel admis
17 Lica Marcel admis
18 Simionas Vasile admis
19 Nita Ionel Robert admis
20 Petrache Marin admis
21 Terhes Alexandru admis
22 Camataru Radion admis
23 Beldeanu Aurica admis
24 Niculae Gheorghe Bogdan admis
25 Dumitriu Dumitru admis
26 Sichitiu Grigore admis
27 Coras Marcel admis
28 Rosca Victor Dorin admis
29 Ungureanu Nicolae admis
30 Negrila Nicolae admis
31 Donose Costica admis
32 Manu Ion admis
33 Gache Constantin admis
34 Zare Ioan admis
35 Turculeanu Ion respins
36 Vasc Cristian admis
37 Agiu Mario admis
38 Dembroschi Emeric admis
39 Potocianu Dan Ioan admis
40 Goanta Ion admis
41 Vlad Nicusor admis
42 Rolea Alexandru admis
43 Butunoiu Dorin respins
44 Ivan Marian admis
45 Ciocoiu Cristian admis

LISTA CANDIDATILOR RESPINSI 

In urma analizarii documentelor depuse de solicitanti, urmatoarele persoane nu au fost inscrise pentru sustinerea probei teoretice: 

1.     Nicolaescu Florin: candidatul nu indeplineste niciuna dintre conditiile criteriului “activitate speciala in domeniul fotbalului”.

2.     Nedelescu Gheorghe:  candidatul nu indeplineste conditia referitoare la ocuparea unei functii de conducere in cadrul unui club de Liga I pentru o perioada de minim 3 (trei) ani, a criteriului “activitate speciala in domeniul fotbalului “ ( adeverinta prezentata pentru confirmarea calitatii in perioada 1997-2000 este emisa de o societate infiintata in anul 2002 si nu provine de la administratorul judiciar al clubului).

3.     Turculeanu Ion: candidatul nu indeplineste niciuna dintre conditiile criteriului “activitate speciala in domeniul fotbalului”.

4.     Butunoiu Dorin: candidatul nu indeplineste niciuna dintre conditiile criteriului “activitate speciala in domeniul fotbalului”.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!