Colţescu şi Ghinguleac, delegaţi în grupa I de calificare la turul de elită al CE U19

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 11, 2016

coltescugjinguleac_frf-640x288

Doi arbitri din România se află în aceste zile în Belgia, acolo unde au fost delegaţi de UEFA pentru a oficia partide din cadrul grupei I de calificare la turul de elită al Campionatului European U19. Este vorba de centralul Sebastian Colţescu şi asistentul Radu Ghinguleac, cei doi urmând a fi prezenţi luni la partida decisivă dintre Belgia şi Rusia, meci programat de la ora 20:00, ora României, pe arena Mijnstadion din Beringen.

Cele două echipe au câte patru puncte după primele două etape şi se pot califica mai departe, în funcţie de rezultatul celuilalt meci din grupă, Finlanda – Kazakhstan, programat de la aceeaşi oră, pe Gemeentelijk Sportstadion din Maasmechelen, scandinavii având două puncte în acest moment.

Pentru Colţescu şi Ghinguleac va fi al treilea meci în această grupă de calificare, după ce au fost delegaţi mai întâi la partida Rusia – Finlanda, scor 1-1, disputată pe 6 octombrie. Două zile mai târziu, Ghinguleac a fost prezent la margine în duelul dintre Belgia şi Finlanda, scor 2-2, meci la care Colţescu a fost al patrulea arbitru.

Sursa: frf.ro (Mihai Andries)

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!