CJA MURES SI-A PREMIAT CEI MAI BUNI ARBITRI PE 2014

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariufeb. 09, 2015

1Sâmbătă, 7 februarie, a avut loc şedinţa de analiză a activităţii arbitrilor pentru anul 2014. Acţiunea s-a desfăşurat în sala festivă a Casei de Cultură  “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş. Celor prezenţi le-a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2014, au fost înmânate carnetele arbitrilor stagiari, având loc şi o prezentare video DVD-UEFA, iar în final au fost premiaţi cei mai reprezentativi şi valoroşi arbitrii.  

La capitolul arbitru, locul 1 a fost acordat lui Holom Felix, locul 2 – Narcis Aurel Moldovan, locul 3 – Eugen Mocan; la arbitru asistent locul 1 a fost acordat lui Adrian Ichim, locul 2 – Dan Nemeş, locul 3 – Vlăduţ Gaspar;la arbitru PROVINCIE locul 1 a fost acordat lui Gabriel Rotar, locul 2 – Cornel Mihai Călugăr, locul 3 – Ioan Silviu Man; la arbitru asistent PROVINCIE locul 1 a fost acordat lui Cristian Raţiu Vlad, locul 2 – Teodor Raţiu, locul 3 – Ioan Marcel Orosfoian. S-a acordat şi locul 1 pentru cea mai bună arbitră în persoana lui Natalia Maria Păcurar, iar Samfira Paul Florentin – locul 1 – arbitru de perspectivă. Arbitrul anului 2014 a fost desemnat Andrei Florin.

La ora actuală putem face o comparaţie între anii 2013 şi 2014. Pot spune că am avut realizări bune în comparaţie cu anulprecedent, iar asta nu poate decât să ne bucure. Avem arbitru mureşean de nivel FIFA, Curta Ovidiu, în futsal, un alt arbitru care a fluierat un meci de Liga 1, Steaua Bucureşti – Corona Braşov, dar şi alţi arbitrii care au arbitrat la nivel naţional , Ştef Claudiu şi Tănăsuc Andra). În contextul în care a început recent anul 2015, îmi doresc un pas înainte prin mai puţine meciuri slab arbitrate, proteste şi reclamaţii de la echipele pe care noi le arbitrăm, deoarece avem echipe în Liga a 4-a care au de suferit din cauza lipsei de disciplină, motiv pentru care atât noi, cât şi organele abilitate, în speţă Poliţia Română şi Jandarmeria, să asigurăm arbitriilor o securitate în timpul şi la finalul jocului pentru a ne încadra în parametrii normali”, a afirmat Vasile Bordaş, preşedintele Comisiei de Arbitraj din cadrul Asociatiei Judeţene de Fotbal Mureş.

sursa: sportulmuresean.ro

foto:ajfmures.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!