CJA Bihor: Arbitrii au fost echipaţi de „Cavalerii Fluierului” (FOTO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 19, 2016

cja-bihor-arbitri-joma-640x336Arbitrii bihoreni de fotbal şi-au înnoit ţinuta sportivă. Aceştia au beneficiat în mod gratuit de echipament de joc şi de prezentare achiziţionat de către Asociaţia Cavalerii Fluierului.

Echipament de joc şi treninguri
În cadrul şedinţei săptămânale organizate la Universitatea Oradea, toţi arbitrii din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Bihor au primit un set complet de echipament de joc marca Joma (tricou, şort, jambiere, bluză termică), iar o parte dintre cei care nu aveau treninguri au intrat şi în posesia unui asemenea accesoriu. „Acest fapt este rodul a două proiecte iniţiate în ultima perioadă. Sperăm ca şi arbitrii să se ridice la nivelul atenţiei pe care le-o acordăm”, a declarat Laurenţiu Danşa, preşedintele Asociaţiei Cavalerii Fluierului.
Asociaţia a dorit să îi echipeze pe toţi arbitrii, inclusiv pe cei din lotul divizionar de la Liga a III-a, cu acelaşi echipament de marcă pe care-l poartă şi arbitrii de Liga I şi Liga a II-a. „Noi dorim să schimbăm imaginea arbitrilor, iar aceştia să se ridice la nivelul a ceea ce noi le oferim. De asemenea vrem ca prin munca noastră ei să arate că merită să poarte echipamentul şi să arbitreze la un nivelul cât mai ridicat, având în vedere că avem şi foarte mulţi tineri”, a mai spus Laurenţiu Danşa.
cja-bihor-omutdansalxvidican-joma-640x427„Important e ce faceţi pe teren”
La şedinţa condusă de Octavian Şovre, preşedintele CJA, a participat şi Valer Vancea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor. Acesta a avut un discurs prin care i-a încurajat pe arbitrii bihoreni la prestaţii cât mai bune, care să se ridice la nivelul aşteptărilor şi preocupărilor pe care le au Comisia Judeţeană a Arbitrilor şi Asociaţia Cavalerii Fluierului pentru ei.
„Văd foarte mulţi tineri în sală şi mi-am amintit că, în alte vremuri, cei care acum vă coordonează nu au avut posibilităţile de acum. Atunci fiecare se descurca cum putea cu procurarea echipamentului, ba chiar îl împrumutau unii de la alţii. Asta nu i-a împiedicat ca prin muncă şi seriozitate să ajungă sus. Şi în acele timpuri erau probleme la meciuri, dar arbitrii au perseverat şi au reuşit să depăşească momentele dificile. E îmbucurător că aveţi echipamente, condiţii optime de pregătire, dar să nu uitaţi un lucru: cel mai importante e cum vă prezentaţi şi ceea ce faceţi pe teren. Acolo se dă adevărata măsură a valorii. La ceea ce se întâmplă în Bihor la nivelul arbitrajului mă aştept să fiţi cât mai mulţi în loturile divizionare”, a afirmat Valer Vancea.
Sursa: crisana.ro (Horia Buz)

cja-bihor-joma-640x283cja-bihor-joma-640x358cja-bihor-vidican-joma-640x427 cja-bihor-joma-sovreomut-640x427 cja-bihor-sovre-joma-640x427 cja-bihor-joma-640x427

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!