CCA a solicitat CJA-urilor arbitri pentru campionatul de Juniori A si B

Postat de Ionut BorcanUn comentariuaug. 03, 2014

In vederea reactualizarii lotului de arbitri folosit in editia precedenta a campionatului de Juniori „A” si „B”, CCA a solicitat comisiilor judetene de arbitri sa nominalizeze 2 arbitri si 4 asistenti care vor putea oficia in noul sezon. 

Iata mai jos cum suna comunicatul CCA si conditiile care trebuie indeplinite de cei propusi:

 

 

Către,

Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Comisia Judeţeană a Arbitrilor

     

 

            Vă rugăm să binevoiţi a ne transmite pana la data de 10 august 2014, în format electronic (document WORD/EXCEL), un tabel nominal cu 2 arbitri şi 4 arbitri asistenţi din subordinea dumneavoastră  (Liga 4), care consideraţi  că vor putea fi delegaţi la jocurile din campionatul de Juniori „A” şi „B” în sezonul competiţional 2014/ 2015.

            Listele trebuie sa cuprinda toti arbitrii si arbitrii asistenti inclusi in Programul de talente editia 2014/2015 si, acolo unde este cazul, alti arbitri in completarea listei de 2 arbitri si 4 arbitri asistenti Anexa1).

            Conditiile care trebuie indeplinite de catre cei propusi de dvs sunt:

–           Sa aiba categoria I

–           Sa aiba varsta intre minim 18 ani si maxim 28 ani

–           Sa fie apt medical

–           Sa fi trecut testele fizice/teoretice inaintea inceperii sezonului competitional  2014 / 2015

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!