Brigadă românească în semifinalele Ligii Campionilor

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuapr. 08, 2017

UEFA a anunțat oficial că una dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League va fi arbitrată de o brigadă din România! Astfel, manșa întâi a duelului dintre FC Barcelona și Paris Saint-Germain, partidă care se va disputa în 22 aprilie pe „Mini Estadi” din Barcelona, va fi condusă la centru de Teodora Albon, una dintre cele mai bune arbitre din fotbalul mondial.

Teodora Albon le va avea ca ajutoare pe Mihaela Țepușă și Petruța Iugulescu, brigadă care va fi prezentă și la turneul final al Campionatului European de fotbal din Olanda, din acest an, competiție care se va desfășura între 16 iulie și 6 august.

„În ultimii cinci ani am prins patru semifinale și o finală de Liga Campionilor. Această nouă delegare nu ne poate decât bucura. Asta înseamnă constanță, înseamnă că UEFA contează pe noi în continuare. Cred că va fi un meci foarte echilibrat, între o echipă-surpriză, Barcelona, și una cu mare experiență internațională, PSG”, a declarat, pentru www.frf.ro, Teodora Albon.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!