BOGDAN SORESCU VA OFICIA PRIMUL SFERT DE FINALĂ AL EURO 2016 DE FUTSAL

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 09, 2016

Oficialul român a fost delegat pentru a doua oară ca arbitru principal într-un meci din cadrul turneului final al EURO 2016 de futsal, care are loc în aceste zile în Serbia

Aflat la a patra prezenţă ca arbitru la un Campionat European de futsal, Bogdan Sorescu va oficia, în această seară, partida dintre Serbia şi Ucraina. Această întâlnire reprezintă primul sfert de finală al competiţiei şi se va disputa luni de la ora 19:30 (ora României), fiind transmisă în direct de Eurosport 1. În celălalt sfert de finală al zilei, Portugalia se va duela cu Spania, cu începere de la ora 22:00 (ora României), meci transmis pe Eurosport 1.

Ultimele două sferturi de finală se vor disputa marţi, 9 februarie, după următorul program:

– Rusia – Azerbaijan, ora 19:30
– Kazahstan – Italia, ora 22:00

În semifinale, câştigătoarea primului sfert de finală se va duela cu echipa care va câştiga al treilea sfert de finală, în timp ce învingătoarele din al doilea şi al patrulea sfert de finală se vor întâlni în celălalt meci al penultimului act al turneului.

Semifinalele se vor disputa pe 11 februarie, în timp ce finala mică şi finala mare vor avea loc pe 13 februarie, toate partidele turneului fiind găzduite de Kombank Arena din Novi Beograd, o sală cu o capacitate de 25.000 de locuri.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!