Bogdan Sorescu arbitrează finala UEFA Futsal Cup

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 30, 2017

Sorescu-Bogdan_frf_600x420Duminică, de la ora 16:30, în Kazahstan se dispută finala UEFA Futsal Cup, cea mai importantă competiție europeană pentru echipele de club.

Unul dintre arbitrii finalei, ce va fi disputată între Sporting din Portugalia și Inter FS din Spania, va fi românul Bogdan Sorescu. Acesta va conduce jocul alături de croatul Saša Tomić.

Bogdan Sorescu a arbitrat finala Campionatului European din 2016, dar și o semifinală la Euro 2012. La nivel intercluburi, el a mai condus două

finale UEFA Futsal Cup, în aprilie 2014, când Barcelona a învins cu 5-2 pe Dinamo Moscova, după prelungiri, și în 2016, atunci când Ugra Yugorsk s-a impus în fața lui Inter FS cu 4-3. Sorescu mai are în palmares şi două semifinale ale aceleiaşi competiţii, la Lleida şi Lisabona.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!