Bogdan Sorescu a arbitrat meciul de deschidere al EURO 2018

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 01, 2018

Naționala de futsal a României a privit din tribună cum Slovenia a remizat contra Serbiei în partida care a inaugurat Campionatul European găzduit în orașul Ljubljana. Meciul a fost arbitrat de românul Bogdan Sorescu, aflat la al cincilea turneu final european din carieră.

Ediția cu numărul 11 a Campionatului European de futsal, găzduit de Arena Stožice, o sală cu peste 12.000 de locuri din capitala Sloveniei, a debutat cu același duel ca la precedentul turneu. A fost 2-2 între Slovenia și Serbia într-un meci strâns, în care gazdele au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalate cu 28 de secunde înainte de final.

Arbitrul principal al partidei a fost românul Bogdan Sorescu, cel care bifează a cincea prezență la EURO și, de asemenea, unul dintre arbitrii finalei din 2016, din Serbia. „E o mare onoare pentru mine și, în același timp, o premieră în cariera mea”, a spus oficialul roman.

Continuarea materialului o gasiti aici.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!