Astazi se implinesc 5 ani de la trecerea in nefiinta a Doctorului Emil Vlaiculescu

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 04, 2015

DrEmilVlaiculescu_medic_300x233

 

Astazi se implinesc 5 ani de la trecerea in nefiinta a celui care a fost Doctorul Emil Vlaiculescu, parintele arbitrajului prahovean.

 

 

 

 

 

În 1960, a promovat în lotul arbitrilor de Divizia A. Are peste 1.000 de meciuri arbitrate, din care circa 500 de primă divizie. A fost și arbitru internațional, conducând meciuri inter-țări și din Cupele Europene. Unii dintre elevii sai ajungând chiar arbitri FIFA: Cursaru, Drag

u, Coț, Adrian Moroianu, Moraru, Vasiliu, Denghel, Emil Păunescu, Dan Grigore Ionescu, Vasile Neacșu, Petre Malița, frații Avramescu și câți alții. Toți s-au remarcat prin calitatea arbitrajelor, dar și prin ținuta din teren și din afara lui, prin eleganță. 

Dumnezeu sa-l odihneasca, in pace si liniste !

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!