Argentinianul Nestor Pitana va da startul Cupei Mondiale 2018

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 14, 2018

Argentinianul Nestor Pitana (foto: fifa.com) a fost desemnat sa conduca meciul de deschidere a Cupei Mondiale 2018, dintre Rusia și Arabia Saudită, programat astazi, de la ora 18:00, pe stadionul „Luzhniki”, din Moscova. El va fi asistat de compatrioții Juan Pablo Bellati și Hernan Maidana, plus brazilianul Sandro Ricci – ca al patrulea oficial. Tot un brazilian va fi arbitru asostent de rezerva – Emerson de Carvalho. Echipa de asistenți video este compusă din Massimiliano Irrati, din Italia (VAR), Mauro Vigliano, din Argentina (AVAR 1), Carlos Astroza, din Chile (AVAR2) și Daniele Orsato, din Italia (AVAR3).
Nestor Pitana devine al doilea arbitru argentinian care participa la două Cupe Mondiale după Norberto Coerezza, care a oficiat la două jocuri în 1970 și unul în 1978. Pitana este unul dintre cei mai experimentați arbitri din America de Sud. A debutat în prima ligă argentiniană în 2007 și a condus primul său meci internațional în 2010. La Cupa Mondială din 2014 (Brazilia) a condus patru meciuri, inclusiv Franța-Germania, în sferturile de finală. Pitana s-a întors în Brazilia în 2016 pentru Turneul de Fotbal Olimpic, unde a fost arbitrul semifinalei dintre Germania și Nigeria. Un an mai târziu, în 2017, a condus o alta semifinală, în Cupa Confederațiilor FIFA: Germania – Mexic.

Sursa: FIFA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!