Arbitrul finalei Europa League, desemnat sa conduca Steaua – Ludogorets

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 18, 2014

arb

Arbitrul german Felix Brych(foto:UEFA) va conduce la centru meciul Steaua – Ludogoret Razgrad, care se va disputa, marti, de la ora 21.45, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.


Brych va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Mark Borsch si Markus Hacker, in timp ce rezerva sa va fi Tobias Christ. Arbitri aditionali au fost desemnati Marco Fritz si Bastian Dankert, brigada germana urmand sa fie insotita si de observatorul slovac Dusan Tittel,  arbitrii vor fi supervizati de catre spaniolul Manuel Lopez Fernandez.

Felix Brych are in palmares  o semifinala de Liga Campionilor, disputata in 2012 intre Chelsea si Barcelona, dar si finala Europa League din acest an, dintre Sevilla si Benfica.

In varsta de 39 de ani, Brych este de profesie avocat ,avand din anul 2007 ecuson FIFA , a arbitrat o data nationala Romaniei. Se intampla in preliminariile EURO 2008, cand se afla la centrul partidei Romania – Luxemburg (2-0).

Felix Brych a arbitrat mai multe meciuri la Mondialul din Brazilia, printre care Belgia – Rusia si Uruguay – Costa Rica.

Sursa: Sport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!