Arbitrul de Liga I Adrian Comănescu şi-a depus candidatura la preşedinţia AJF Vâlcea

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariufeb. 09, 2015

adrian-comanescu-candidat-ajfVineri, 6 februarie, arbitrul de Liga I, Adrian Comănescu (născut pe 17 aprilie 1974), şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al AJF Vâlcea. La ora actuală, acesta se numără printre cei mai apreciaţi „cavaleri ai fluierului” din prima divizie naţională, iar, ani buni, s-a aflat la conducerea Direcţiei pentru Sport a Judeţului Vâlcea.

Spre deosebire de acum patru ani, când actualul preşedinte nu a avut contracandidat, de această dată, lupta pentru şefia AJF, între Pintilie şi Comănescu, se anunţă a fi extrem de interesantă şi, de ce nu, foarte echilibrată.

„În zilele următoare, fiecare reprezentat de echipă din judeţul nostru, dar şi mass-media vor putea cunoaşte programul meu electoral. Printre altele, eu mi-am propus ca toate competiţiile de copii şi juniori din judeţ să aibă un rol mult mai important. De asemenea, voi avea grijă ca activitatea instituţiei să fie transparentă în raport cu toate cluburile de fotbal din judeţ. Din punctul meu de vedere, a sosit momentul ca toţi cei care susţin fotbalul să beneficieze de mai multă atenţie, aşa cum este şi normal”, a declarat Adrian Comănescu. 

sursa:www.arenavalceana.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!