Arbitru roman in semifinalele EURO Under 19 / Fotbal Feminin

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 24, 2015

Mihaela Tepusa Gomoescu_frf_600x417

Mihaela Țepușă, singurul arbitru român prezent la turneul final al Campionatului European feminin Under 19 din Israel, va oficia, vineri, un meci din semifinalele competiției

Arbitrul asistent în vârstă 32 de ani se află, astfel, în fața celui de-al patrulea joc oficiat la EURO, după Franța – Danemarca 1-0, Anglia – Spania 1-3 și Germania – Spania 1-0, toate din faza grupelor.

La meciul din semifinale, Franța – Spania, programat vineri, de la ora 21:30, Mihaela Țepușă face parte din brigada condusă de un ”central” din Irlanda, Rhona Daly, ajutată și de arbitrul asistent din Ungaria, Katalin Török, și de al patrulea oficial din Grecia, Eleni Lampadariou.

În cealaltă semifinală, tot vineri, de la ora 19:00, Germania întâlnește Suedia. Finala este programată pe 27 iulie.

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!