Arbitru lovit in Prahova. Spectatorii au patruns pe teren

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 11, 2015

Incidente grave cu echipa din Mărgineni

In Liga C Prahova s-a desfășurat ultima etapă, care, din păcate, nu a fost lipsită de evenimente nedorite. La întâlnirea dintre Steaua Mărgineni și Tineretul Balta Doamnei (scor: 4-4), desfășurată pe stadionul din comuna Filipeștii de Târg, un component al formației gazdă l-a lovit pe arbitrul întâlnirii, Claudiu Dumitru, când mai erau de jucat câteva minute din partidă. Incidentul a continuat cu pătrunderea pe teren a mai multor spectatori locali, jocul fiind la un pas să se întrerupă, dar oficialul gruprii din Mărgineni a făcut tot posibilul ca lucrurile să nu degenereze și a apărat brigada de arbitri. Mai mult ca sigur, cazul mai sus menționat va fi analizată în ședința de astăzi a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF.

Sursa: ziarulprahova.ro

PS: Sancțiunile Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Prahova (11 noiembrie 2015):

– Echipei Steaua Mărgineni (Liga C, Seria TERITORIU) i s-a ridicat dreptul de organizare a jocurilor de pe teren propriu pentru patru etape și a primit o penalitate sportivă în valoare de 400 de lei, întrucât la jocul cu Tineretul Balta Doamnei mai mulți spectatori au pătruns pe teren și au lovit arbitrul întâlnirii – R.O.A.F. art. 83. alin. 2, lit. f. (Sursa: frf-ajf.ro)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!