Arbitru in Liga 1, campion european la minifotbal. Romania a castigat al saselea titlu continental

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 27, 2015
Stelian-Slabu_Romania-campioana minifotbal-2015_emfminieuro_640x426

Stelian Slabu – primul din dreapta (in picioare) si Ioan Onicas (in costum), medaliati dupa finala miniEuro 2015

Nationala de minifotbal a Romaniei si-a pastrat titlul de campioana continentala, dupa ce a invins ieri-seara Croatia, cu scorul de 5-1. Interesant este ca tara noastra a castigat toate cele sase editii de pana acum ale Campionatului European de minifotbal.

Printre jucatorii care au evoluat in finala miniEURO 2015, disputata la Vrsar (Croatia), in fata a 2500 de spectatori, s-a aflat si Stelian Slabu, arbitru asistent in Liga 1.

Devenit arbitru in 1996, acesta s-a nascut la Brasov, pe 10 ianuarie 1978. In 2000 a promovat in Liga 3, iar 4 ani mai tarziu in Liga 2. Din 2007 se afla in primul esalon. De profesie este economist, fiind absolvent al Facultatii de Management.

Ieri-seara, festivitatea de premiere a fost oficiata de catre Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si al Federatiei Europene de Minifotbal. Printre cei care au primit medalii s-a aflat si fostul asistent FIFA Ioan Onicas. Observator de arbitri in Liga 1, acesta este si presedinte al Federatiei Romane de Minifotbal. 

Sursa foto: emfminieuro.com

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!