Arbitru de Liga 3, lovit la un joc din Prahova

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 17, 2015

Mihai Safta_110x176La începutul reprizei secunde a jocului dintre NG Brătășanca și CS Brazi, arbitrul Mihai Safta a dictat o lovitură liberă în favoarea oaspeților, după ce un jucător localnic a faultat un adversar. Mai mult, centralul de Liga a III-a l-a sancționat pe sportivul în cauză cu cartonaș galben, dar echipierul trupei din Brătășanca nu a fost de acord cu decizia luată. Cel care își spune jucător de fotbal ”a încurcat” sporturile și l-a lovit în plină figură pe arbitrul Safta. Cavalerul fluierului originar din comuna Iordăcheanu nu a mai stat pe gânduri și a pus imediat capăt partidei. Evenimentul s-a petrecut la scorul de 2-1 în favoarea localnicilor, iar ”speța” va fi analizată în ședința de astăzi (n. ieri) a Comisiei de Disciplină.

Sursa: ziarulprahova.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!