Arbitru batut la un meci de handbal destinat amatorilor

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariuaug. 13, 2015

mixt Scene șocante la Cluj-Napoca, la un turneu de handbal mixt desfășurat week-end-ul trecut. La meciul United Cluj – HT Planet, un jucător de la gazde l-a lovit de mai multe ori pe arbitrul Alexandru Petrean, partida fiind întreruptă astfel în minutul 10.

Meciul se juca pentru accederea în finală.Noi am început mai slab, fiind conduşi la 3-4 goluri diferenţă, au mai fost şi câteva faze controversate cu decizii luate

numai împotriva noastră, dar totul a fost în regulă până la momentul care l-a avut în prim-planpe colegul nostru. La un fault de joc care a părut mai dur din cauza forţei disproporţionate dintre cei doi, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. El s-a dus liniştit către arbitru, iar apoi i-a dat o palmă. Nu ştiu ce i-a răspuns, pentru că i-a mai dat o palmă. Meciul s-a oprit, noi am pierdut la masa verde, iar domnul arbitru l-a reclamat pe colegul nostru la Poliţie. Regretăm ce s-a întâmplat, colegul şi-a cerut scuze faţă de noi. A fost al 7-lea an la rând când am organizat această competiţie, dar a fost şi pentru ultima oară”, a declarat Amalia Ciucă, cea care a înfiinţat echipa de handbal mixt United Cluj.

Arbitrul bătut a chemat Poliția, care a deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, potrivit prosport.ro, victima s-a ales cu o fisură de timpan în urma loviturilor primite.

sursa: sportnews

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!