Arbitrii vâlceni de fotbal, în cantonament la Voineasa

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 25, 2016

Un grup de tineri arbitri vâlceni de fotbal a plecat azi în cantonament de pregătire, până pe 31 iulie, la Voineasa. Cantonamentul a fost organizat de către observatorul din cadrul AJF Vâlcea, Gheorghe Mosor, care a mers şi el alături de tinerii arbitri.
Lista arbitrilor care participă la cantonamentul de la Voineasa este compusă din Angelica Băcanu (FOTO), Alexandra Maria, Denisa Popescu, Andreea Tîrlea, Adela Popescu, Iulian Mihai, Andrei Mosor, Alexandru Mosor, Răzvan Mosor, Iulian Truşcă, Mădălin Aldescu, Marius Dincă, Mădălin Dincă, Alexandru Georgescu şi Remus Grigore. Angelica Băcanu a venit tocmai din Bucureşti, unde locuieşte, pentru a se pregăti în acest cantonament montan.
Programul de pregătire de la Voineasa va fi întocmit de Iulian Mihai, singurul arbitru de pe această listă care activează la Liga a III-a.

Sursa:saptamana.net(Adi GEORGESCU)

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!