Arbitri din Germania in Campionatul Judetean Bacau

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 09, 2016

sava_ajf bc_desteptarea_600x312

Nemtii, impresionati de Bacau

In urma cu cateva zile, “Bacaul a fost gazda unei delegatii de arbitri din Germania, care a condus un numar cinci partide din campionatele organizate de AJF. Aceasta vizita a fost realizata in baza unui parteneriat incheiat la finalul anului trecut de Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau cu Federatia Regionala de Fotbal din Westfalia, FLVW.”, conform site-ului desteptarea.ro.

“Acest schimb de experienta este o mare realizare in perspectiva colaborarii noastre viitoare. Am fost foarte bine primiti si vom face totul pentru ca parteneriatul nostru sa cunoasca o dezvoltare de amploare”, a afirmat Oliver Topp, instructor de arbitri in cadrul FLVW, organism care include 17.000 jucatori licentiati de la 2500 de cluburi si nu mai putin de 5000 de arbitri.

“M-a impresionat faptul ca, desi dispun de materiale putine, cei care activeaza in fotbalul din Bacau reusesc sa faca lucruri notabile”, a spus Topp, care s-a declarat miscat de ceea ce a vazut la scoala din Rosiori: “Nu mi-as fi putut imagina copii de scoala jucând fotbal cu o minge complet distrusa. Vom incerca sa sprijinim comunitatea din Rosiori, dar nu numai”.

Conform aceluiasi site, desteptarea.ro, presedintele AJF Bacau, Cristi Sava a precizat ca, in baza parteneriatului existent cu FLVW, “cei din Westaflia si-au aratat disponibilitatea de a sprijini activitatea cluburilor de fotbal din judetul Bacau, asigurând seturi de echipament copiilor si juniorilor”.

Continuarea materialului realizat de Dan Sion o gasiti aici.

Sursa: desteptarea.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!