Alina Peșu va conduce finala EURO U19

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 07, 2022
Alina Peșu, a doua din stânga, la EURO U19 (Foto: Facebook)

O nouă veste importantă pentru arbitrajul românesc – Alina Peșu a fost desemnată de UEFA să conducă finala Campionatului European Feminin – Under 19: Spania – Norvegia. Ea va fi ajutată de asistenții Heini HYVÖNEN (FIN), Kristine GRIGORYAN (ARM) și de rezerva Katalin SIPOS (HUN). Mirka MIGALOVA (SVK) va fi observator de arbitri. Partida se va disputa sâmbătă, 09 iulie 2022, de la ora 16:00 (ora României), pe stadionul Městský, din Ostrava.
La turneul din Cehia, Alina Peșu a mai condus două jocuri în cadrul grupelor: Norvegia – Germania (2-1) și Italia – Cehia (4-0). De asemenea, a fost rezervă la jocul de deschidere dintre Cehia și Franța (0-3), precum și la semifinala Spania – Suedia (1-0).

La acest Campionat European, România a fost reprezentată și de Irina Mîrț, care a fost observator de arbitri la trei partide: Suedia – Germania (2-0), Suedia – Anglia (1-0) si Norvegia – Suedia (1-0).

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!