Alexandru Deaconu, un nou rol în cadrul UEFA

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 06, 2018

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost nominalizat de forul de la Nyon pentru a fi membru în cadrul unei comisii pentru implementarea ultimelor norme din arbitraj.

Deaconu va fi coleg printre alții cu Terje Hauge din Norvegia, cel care a arbitrat finala Ligii Campionilor în 2006, Werner Helsen, profesor în cadrul Facultății din Leuven, din Belgia, Costas Kapitanis din Cipru, Jorn West Larsen din Danemarca și Rune Pedersen din Norvegia.

Vicepreședintele CCA a fost printre cei patru membri nominalizați de UEFA, alături de Alan Snoddy, Nuno Castro și Gyöngyi Krisztina Gaál, restul membrilor comisiei fiind nominalizați de asociațiile din care fac parte.

Deaconu va trebui să urmărească buna implementare a ultimelor norme din arbitraj în trei țări: Turcia, Malta și Kazahstan.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!