Alexandru Deaconu și Augustus Constantin, delegați în preliminariile EURO 2024

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 14, 2023

Vineri, 16 iunie, vor avea loc meciurile din etapa a treia a grupelor de calificare la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2024, la două dintre acestea forul continental desemnând observatori pentru arbitri din țara noastră.

Alexandru Deaconu va superviza o brigadă din Croația, formată din Igor Pajac, Goran Pataki și Ivan Mihalj, care va conduce partida Malta – Anglia, din Grupa C. Meciul va avea loc de la ora 21:45, pe National Stadium din Ta’ Qali.

La rândul său, Augustus Constantin a fost delegat de UEFA la partida San Marino – Kazakhstan, contând pentru Grupa H, unde va oficia o brigadă din Grecia. La centru va fi Anastasios Papapetrou, ajutat la cele două linii de asistenții Tryfon Petropoulos și Iordanis Aptosoglou, cel de-al patrulea oficial fiind Andreas Gamaris. Partida va avea loc tot vineri, la aceeași oră, pe Stadio Ennio Tardini din Parma.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!