Alexandru Deaconu, observator la Celta – Ajax

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 18, 2016

Alex_Deaconu_600x423_frf

Joi, de la ora 20:00 (ora României), vicepreşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, a fost desemnat ca observator de arbitri la partida Celta Vigo – Ajax Amsterdam, care se va disputa pe stadionul Balaídos din Vigo, în cadrul grupei G. Meciul va fi oficiat de o birgadă de arbitri din Slovacia, cu Ivan Kružliak la centru, Martin Balko şi Tomaš Somolani la linii, Ondrej Brendza ca al patrulea oficial, respectiv Peter Kralović şi FIlip Glova ca arbitri adiţionali.
Spaniolii ocupă locul secund în grupă, având patru puncte, cu două mai puţin decât adversarii lor de joi. Pe celelalte poziţii se află Standard Liege cu un punct şi Panathinaikos, aflată la cota 0.
Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!