Alexandru Deaconu, observator de arbitri în semifinalele Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 17, 2023

După prezența lui Istvan Kovacs ca al patrulea oficial în partida retur din semifinalele Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, anunțată ieri, iată că România mai are un reprezentant în penultima fază a competițiilor continentale.

Este vorba despre Alexandru Deaconu, care va fi obsevator pentru arbitri la meciul dintre FC Sevilla și Juventus Torino, din Europa League. Deaconu va superviza brigada formată din Danny Makkelie (la centru), Hessel Steegstra și Jan de Vries (arbitri asistenți), cel de-al patrulea oficial fiind Srdjan Jovanovic, din Serbia. În camera VAR se vor afla Pol van Boekel  și Rob Dieperink, ambii din Olanda.

Meciul dintre FC Sevilla și Juventus Torino va avea loc joi, 18 mai, de la ora 22:00, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla. În partida tur, disputată la Torino, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!