A început a patra ediție a programului de talente CCA: ”Cavalerii viitorului”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 20, 2022

Pe parcursul acestei săptămâni, Comisia Centrală a Arbitrilor derulează o nouă acțiune de căutare și descoperire a tinerilor arbitri talentați la nivel județean prin programul ”Cavalerii viitorului”.

Este cea de-a patra ediție a acestui proiect în care au loc, în diferite locații din țară, teste preliminare pe care candidații trebuie să le treacă.

Pentru a putea participa și avansa în program, tinerii participanți trebuie să obțină minimum nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

În prima etapă vor fi testați 250 de arbitri, 30 fiind femei. După fiecare etapă a programului, curs introductiv, curs de consolidare, cei mai buni arbitri vor fi testați și promovați în lotul pentru Liga 3.

Testele preliminare ale acestei ediții a programului ”Cavalerii viitorului”, organizate sub îndrumarea managerilor regionali FRF, vor fi coordonate și supravegheate de instructorul fitness UEFA și de membrii și colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Programul face parte din strategia CCA de dezvoltare a arbitrajului la nivel județean.

Programul testelor preliminare ”Cavalerii viitorului”: Timișoara – 19 septembrie, Craiova – 20 septembrie, București – 21 septembrie, Iași – 22 septembrie, Cluj-Napoca – 23 septembrie.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!