28 APRILIE: ÎNTÂLNIRE A PREȘEDINTELUI CCA CU JURNALIȘTII

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuapr. 27, 2015

Marți, 28 aprilie 2015, de la ora 10:30, la Casa Fotbalului (sala ”Nicolae Dobrin”), Kyros Vassaras îi invită pe reprezentanții presei la o întâlnire informală pe tema arbitrajului din România

Sunt invitați și așteptați la Casa Fotbalului și cât mai mulți comentatori de meciuri din România.
 
Această întâlnire este organizată din dorința de a crea un cadru în care dezbaterea și ideile venite din ambele tabere să contribuie activ la dezvoltarea arbitrajului românesc. Va fi a doua întrevedere de acest gen a lui Kyros Vassaras cu jurnaliștii, după cea din octombrie 2014. 
 
Marți, 28 aprilie 2015, reprezentanții presei sunt așteptați la a doua ediție a ”open forum-ului” pe tema arbitrajului. Fără camere TV și reportofoane, doar cu ideile dumneavoastră și subiectele pe care doriți să le dezbateți. 

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!