Trei echipe din România vor arbitra în UEFA Women’s Nations League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 26, 2023

Brigăzi din România vor conduce partide din etapele 3 și 4 din competiția UEFA Women’s Nations League.

Vineri, 27 octombrie, de la ora 18:45, la Salerno, Alina Peșu va conduce la centru meciul dintre Italia și Spania, din grupa A4, ea urmând să fie ajutată la cele două linii de către Daniela Constantinescu și Mihaela Țepușă, cel de-al patrulea oficial fiind Cristina Trandafir.

Patru zile mai târziu, pe 31 octombrie, de la ora 16:00, la Tbilisi, Cristina Trandafir va fi la centru la un jocul Georgia – Lituania, din grupa C2. La cele două linii vor fi Daniela Constantinescu și Roxana Ivanov, iar Roxana Recorean va fi al patrulea oficial.

Tot pe 31 octombrie, de la ora 20:00, la Zurich, Iuliana Demetrescu se va afla la centru la meciul dintre Elveția și Spania, din grupa A4, ea urmând să fie ajutată la linii de către Mihaela Țepușă și Petruța Iugulescu, cel de-al patrulea oficial fiind Ionela Alina Peșu.

Articol de Daniel Lazăr

SURSA: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!