Istvan Kovacs, în echipa care va oficia la Manchester City – Real Madrid, în semifinalele Champions League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 17, 2023

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat de către UEFA ca al patrulea oficial la partida retur din cadrul semifinalelor Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid.

Brigada de arbitri îl va avea la centru pe polonezul Szymon Marciniak, care va fi ajutat la cele două linii de către conaționalii săi, arbitrii-asistenți Paweł Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz.

În camera VAR se vor afla doi arbitri tot din Polonia, Tomasz Kwiatkowski și Bartosz Frankowski. Observator pentru brigada de arbitri va fi Lutz-Michael Fröhlich (Germania), iar delegat de joc din partea forului continental a fost desemnat Jean Paul Mievis (Belgia).

Partida dintre Manchester City și Real Madrid va avea loc miercuri, 17 mai, de la ora 22:00, pe City of Manchester Stadium. În tur, pe Santiago Bernabeu, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!