Care sunt șansele să avem încă un arbitru în clasa Elite ?

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 08, 2016

istvan kovacs 2

Arbitrii din Liga I s-au pregătit temeinic în această iarnă. Istvan Kovacs(foto) și Ovidiu Hațegan au fost în Cipru, într-un cantonament organizat de FIFA.

Arbitrii din Liga I au intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru reluarea campionatului. Dar Ovidiu Hațegan, singurul român din Elite Class, abia așteaptă finalul sezonului. Va fluiera la campionatul european din Franța.

Peste tot e presiune, dar in momentul in care nu stii sa gestionezi presiunea se va intoarce impotriva ta. Multumita anilor trecuti, in care eram permanent in atentia presedintilor si a presei ne-am obisnuit„, a spus Hațegan la Dolce Sport.

În Elite Class ar mai putea intra încă un arbitru român – Istvan Kovacs.

Hațegan a fost deja la la ultimul curs al Clasei de Elită.Iar Istvan Kovacs este în prima categorie a arbitrilor. Amândoi au reușit, cunosc condițiile și mă așteptam să termine cu bine testele pe care le-au avut în Cipru„, a spus președintele CCA, Kyros Vassaras.

Deocamdata ma bucur de pasul pe care l-am facut, este unul important pentru cariera mea. De acum incepe iar munca, asa ca voi continua munca pe care am inceput-o. Deocamdata, Elite Class este departe„, a spus Kovacs.

Sursa: DolceSport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!