Spune NU violentei pe stadioane! Campanie organizata de LPF

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 07, 2014

LPF-spune-nu-violentei-copii Fundatia-Viitor pt Copiii Romaniei

Campania “Spune NU violenței pe stadioane!” organizată de Liga Profesionistă de Fotbal a debutat la meciul Steaua-Dinamo disputat, vineri, 31 octombrie pe stadionul National Arena. Acțiunea, prima din acest sezon competițional, are menirea de a schimba atitudinea suporterilor în cadrul arenelor sportive. 

Puritate, emoții sincere, zâmbete și lacrimi de bucurie. Cu astfel de sentimente a fost îmbogățit stadionul National Arena vineri. 26 de de suflete mici așteptau cu nerăbdare momentul în care vor intra pe stadion alături de gloriile momentului din fotbalul românesc. Atmosfera din tribune făcea pereții vestiarelor să vibreze, la fel și privirile copiilor în care se putea citi emoția și bucuria. Nimeni nu le mai amintea atunci greutățile de care se lovesc în fiecare zi: neajunsuri și nesiguranță.  

De data aceasta, au fost copiii de la Fundația “Viitor pentru Copiii României”, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, iar greutățile sufletești și materiale parcă s-au risipit în fața unui vis împlinit. Imbrăcați cu tricouri inscripționate cu mesaje puternice pentru suporterii români și de mână cu unii dintre cei mai importanți sportivi ai României, au pășit încrezători spre momentul pe care și-l vor aminti o viață. O șansă pe care Liga Profesionistă de Fotbal a acordat-o unor copii dornici de a-și cunoaște idolii și, mai mult decât atât, să simtă la mâna lor, emoțiile transmise de zeci de mii de oameni prezenți la eveniment. 

Prin această inițiativă, Liga Profesionistă de Fotbal trage un semnal de alarmă cu privire la direcția luată de acțiunile suporterilor pe stadioane, încercând prin astfel de evenimente să îndrepte atenția tuturor asupra lucrurilor cu adevărat valoroase.

Sursa: LPF

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!