Valentin Avram va oficia la finala EURO U19

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 25, 2019

Arbitrul asistent în vârstă de 38 de ani se va afla în brigada care va conduce finala Campionatului European U19 din Armenia, Portugalia – Spania. Partida va avea loc sâmbătă, 27 iulie, ora 19:30, la Erevan.

Arbitrul partidei va fi Irfan Peljto, din Bosnia, care va fi ajutat la cele două tușe de Valentin Avram și Grega Kordez (Slovenia). Al patrulea oficial al partidei a fost desemnat Filip Glova (Slovacia).

Avram a arbitrat și în semifinalele turneului, partida dintre Spania și Franța, unde ibericii s-au impus la loviturile de departajare în fața francezilor cu 4-3.

De asemenea, a mai bifat trei partide și în fazele grupelor: Cehia – Franța 0-3 (15 iulie, grupa B), Armenia – Italia 0-4 (17 iulie, grupa A) și Spania – Italia 2-1 (20 iulie, grupa A).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!