Români în Champions League si Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 02, 2019
Kovacs delegat în Liga Campionilor, Radu Petrescu în Europa League

România va avea două brigăzi de arbitri care vor oficia la partidele din această săptămână în cupele europene.

Istvan Kovacs a fost delegat în Liga Campionilor, la duelul dintre Genk și Napoli, partidă care se va disputa miercuri, 2 octombrie, în Belgia. La Genk evoluează internaționalul român Ianis Hagi.

Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea arbitru va fi Marius Avram.

În Europa League, duelul dintre Vitoria Guimaraes și Eintracht Frankfurt, de joi, 3 octombrie, va fi arbitrat de Radu Petrescu. Acesta îi va mai avea în brigadă pe Radu Ghinguealc și Mircea Grigoriu, asistenți, iar al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan.

Vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, va fi observator în Liga Campionilor, la meciul dintre Galatasaray și PSG, care se va juca la Istanbul marți, 1 octombrie. La Galatasary evoluează și atacantul echipei naționale a României, Florin Andone.

Sursa: FRF 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!