Presedintele CCA a vorbit despre delegarile romanilor in Europa si greselile din campionat / Meciuri in CL si EL pentru Hategan, Balaj si Tudor

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuoct. 16, 2013

Alexandru Deaconu_240x245La intalnirea cu arbitrii din Liga 1, de la inceputul saptamanii, presedintele CCA, Alexandru Deaconu (foto: digisport.ro), a vorbit despre cum sunt vazuti arbitrii nostri in Europa, dar si despre erorile din campionat. 

“Suntem bucuroși pentru faptul că primim delegări aproape în fiecare etapă din Champions League și Europa League și nu mai primim întâmplător sau când își aduc aminte cei de la UEFA de noi. Pentru primele două meciuri am avut trei arbitri, Ovidiu Hațegan, Cristi Balaj și cu Alexandru Tudor. Datorită performanțelor foarte bune la acest nivel au fost delegați din nou. Ovidiu Hațegan are meci din nou săptămâna viitoare. De asemenea, Balaj și Tudor au fost și ei delegați în Europa League pentru meciurile următoare”, a spus Alexandru Deaconu, conform digisport.ro. 

“Sunt niște greșeli pe care și noi cu greu le putem explica, este normal ca oamenii să vorbească. Important este să fie o critică constructivă, să nu ne jignim și să rămână totul într-un ton de respect.”, a mai afirmat presedintele CCA, conform aceluiasi site, digisport.ro.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!