Ovidiu Haţegan va arbitra semifinala Jocurilor Olimpice dintre Brazilia şi Honduras

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 16, 2016

UPDATE: TVR 2 va transmite partida, in direct, de la ora 18:45.

După ce a participat la Campionatul European din Franţa, acolo unde a fost delegat să conducă două partide din cadrul grupelor, Ovidiu Haţegan a obţinut o nouă performanţă pentru arbitrajul românesc. El a fost desemnat să oficieze la centru prima semifinală a turneului olimpic de fotbal masculin.

Haţegan, la al patrulea meci la Olimpiadă

Centralul arădean va arbitra duelul dintre Brazilia şi Honduras, alături de conaţionalii săi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, acest meci fiind al doilea meci arbitrat la Jocurile Olimpice în formulă completă de brigada din România, după Brazilia – Irak, scor 0-0, disputat în faza grupelor. Faţă de colegii săi de la linie, Ovidiu Haţegan a mai bifat la acest turneu alte două meciuri în faza grupelor, ambele ca al patrulea oficial. Este vorba de Mexic – Germania, scor 2-2 şi Argentina – Honduras, scor 1-1.

Semifinala dintre Brazilia şi Honduras se va disputa miercuri, 17 august, cu începere de la ora 19:00, ora României. Meciul se va disputa la Rio de Janeiro, pe celebrul stadion Maracanã.

Sursa: FRF/Foto:

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!