Ovidiu Hațegan, candidat pentru Campionatul Mondial din 2018

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 18, 2017

 

Hategan_Curs-arb-L1_vara16_TF (45)Arbitrul român se află pe lista candidaților pentru turneul final ce va fi găzduit de Rusia anul viitor.

Ovidiu Hațegan, 36 de ani, a fost invitat de Comisia de Arbitri a forului fotbalistic mondial să participe la seminarul ”centralilor” nominalizați pe lista pentru CM 2018.

Workshop-ul va avea loc în perioada 3-7 aprilie 2017, la Coverciano, în Italia. Programul seminarului va cuprinde ședințe de pregătire practică, sesiuni de pregătire teoretică și testarea cunoștințelor în urma vizionării diferitelor situații de joc.

Ovidiu Hațegan a fost reprezentantul arbitrajului românesc la Campionatul European din 2016, conducând o brigadă în care s-au mai regăsit asistenții Octavian Şovre și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial Radu Ghinguleac şi arbitrii adiţionali Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu. La turneul final din Franța, ”centralul” arădean a condus două partide din faza grupelor, Polonia – Irlanda de Nord 1-0 și Italia – Irlanda 0-1.

El a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a ”fluierat” semifinala dintre Brazilia și Honduras.  

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!