Octavian Goga, delegat UEFA în play-off-ul Europa League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 18, 2016

Forul continental l-a desemnat pe românul Octavian Goga să îndeplinească rolul delegatului UEFA la partida AS Trenčín – Rapid Viena din play-off-ul Europa League. Acest meci reprezintă manşa tur a play-off-ului şi este programat joi, 18 august, cu începere de la ora 22:05, ora României, pe “Štadión MŠK Žilina” din Žilina.

Gazdele au ajuns în această fază a competiţiei după ce au fost eliminate în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de polonezii de la Legia Varşovia după 0-1 şi 0-0. În turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, echipa din Trenčín a trecut de NK Olimpija Ljubljana după ce a învins în tur, în deplasare, cu 4-3 şi a pierdut acasă, scor 2-3.

De partea cealaltă, Rapid Viena a evoluat direct în Europa League, competiţie în care a intrat în turul al treilea preliminar. Austriecii au trecut în această fază de Torpedo-BelAZ Zhodino din Belarus, după 0-0 şi 3-0.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!