O nouă etapă a programului “Cavalerii Viitorului 2”

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariunov. 26, 2018

În perioada 21-23 noiembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, a avut loc un nou seminar dedicat descoperirii celor mai talentați arbitri.

Programul, denumit “Cavalerii Viitorului 2”, este unul de dezvoltare și întâlnirea din această lună a fost cea de-a treia în cadrul proiectului organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor cu sprijinul Federației Române de Fotbal. Acesta se derulează pe o perioadă de un an, iar la final, cei mai buni tineri arbitri vor fi promovați în lotul pentru Liga 3.

După testările inițiale, din luna iunie, în opt centre din țară, și cursul introductiv desfășurat în octombrie, acum, la Mogoșoaia, arbitrii și arbitrii asistenți au fost testați din nou.

Următoarea întâlnire va avea loc în luna ianuraie a anului viitor, iar în lunile martie-mai cei care adună cele mai bune calificative vor primi delegări la partide din Liga 3.

În acest moment, în cadrul programului, din totalul de 250 de arbitri care s-au înscris au fost selecționați 46 de arbitri (centrali și asistenți).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!