Memorialul “Paul Roșală” – prima ediție

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 25, 2019

La initiativa ploiesteanului Marcel Marin, maine, 26 ianuarie, se va organiza un turneu de fotbal in memoria fostului arbitru divizionar Pavel (Paul) Roșală, plecat dintre noi in urma cu un an.

Asa cum scriam si la disparitia sa, nu cred ca există cineva in fotbalul județean care să nu-l fi cunoscut pe “nea Paul”, omul bun la toate. Un om care s-a confundat cu istoria arbitrajului prahovean, un om blând, un om cu suflet mare, care avea mereu o vorbă bună pentru cei din jur…

Memorialul “Paul Roșală” se va desfasura la Sala Sporturilor “Olimpia”, din Ploiesti, de la ora 16:30. In prima parte va avea loc un turneu de juniori, cu participarea a sase echipe: Petrosport, Petrolul 95, CSM Ploiesti, CS Blejoi, Scoala de Fotbal “ Emil Costea” Strejnic si SAVI Sport. Acesta va fi urmat de un inedit patrulater, cu doua echipe de arbitri activi, una de fosti arbitri si alta din presa sportiva!

“Ii invit sa fie prezenti pe toti cei care l-au cunoscut si apreciat pe fostul jucator, arbitru, observator, dar mai ales pe OMUL Paul Rosala, spre a-i cinsti si evoca memoria!”, a declarat arbitrul – jurnalist Marcel Marin.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!